Over ons

Welkom bij montage en laswerken Gijbels

Montage en laswerken Gijbels is in 2009 opgericht , door de 2 bestuurders Jens gijbels en Johan gijbels.

Johan nam het deel montage voor zijn rekening , terwijl Jens deeltijds ging werken , en deeltijds laswerken uitvoerde. Na enkele jaren was de vraag voor laswerken zo groot dat de stap gemaakt werd naar volledig zelfstandig werken.

Wat begon in de garage op de Diestersteenweg , groeide inmiddels uit tot een bedrijf met een werkplaats te Lummen van bijna 700m².

In de loop van de jaren werd er ook een machinepark voorzien waardoor wij in staat zijn om platen te knippen en plooien met een maximale afmeting van 3000x1500mm in een dikte van maximum 6mm staal. Ook werd er een pons-knip-uithoekmachine gekocht die het ons mogelijk maakt om stalen platen van 300x20mm te knippen en om gaten in platen te ponsen met een diameter van 30mm in een dikte van 15mm staal. Door deze investeringen in ons machinepark is het mogelijk voor ons om zoveel mogelijk werk in eigen productie te houden wat zowel de levertermijn als de kwaliteit ten goede komt!

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven , en met een uitgebreid assortiment van lasposten is het voor ons mogelijk om zowel op de werf te lassen , als hier in onze werkplaats. Wij beschikken over tig-lasposten voor inox en aluminium , en halfautomaten voor staal en aluminium.

Voor ons is het contact met de klant zeer belangrijk. Doordat wij maatwerk leveren is het van groot belang dat wij weten wat de klant juist wil , en dat de klant ook weet dat wij hem hiervoor gepast advies zullen geven zodat het eindproduct is wat de klant er van verwacht.

Sinds 2020 zijn we ook zelf gestart met het automatiseren van onze draai en schuifpoorten. Dit om er voor te zorgen dat je als klant altijd op 1 plaats terecht kan met vragen . 

Wij zijn dus de perfecte partner waar u zonder zorgen uw project op maat kan laten uitvoeren , en waar u zeker bent van een kwalitatief product!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x